Friday, June 21, 2013

GOODBYE FOR KAIKAN

14/11/08 (Jumaat) adalah hari terakhir kami tinggal di Kaikan (International House). 15/11/08 (Sabtu) kami akan berpindah ke rumah baru (Japanese House). Saksikan Kaikan dlm kenangan.... Kakak bergambar di depan Blok A (umah kami tingkat 2)...
Terkenang daku kembali....
Ini sekitar halaman pejabat Kaikan.... Ader jugak tmn tradisional mini Jepun...
Utk makluman kami duk sini mulai 8/6/08. Kalo ikut kontrak sepatutnya sehingga bulan March 2009 iaitu selama 9 bulan... Biasanya kontrak 6 bulan jer....
Kat Kaikan nie semua foreigner yg tinggal... jadi suasana Jepun tu tak rasa sgt... Lepas nie, baru tau cam ner hidup berjiran dgn org Jepun...
Pemandangan indah Kaikan di kala musim luruh....


Ini depan pejabat Kaikan... Betul2 mengadap umah aku...
Ini blok org bujang.... Belakang blok aku jer...
Kakak suke nak pindah umah baru...
Rumah kat Kaikan nie bercirikan European Style....
Bergambar dulu sebelum berpindah......
Udin nie kena bagi warning dulu sebelum pindah umah baru... Jgn buat bising... sbb org Jepun tak suke bising2... Nanti dia org ketuk pintu suruh senyap....
Aqil tak faham lagi nak pindah umah....
Malam dah berlabuh.... Esok kami akan pindah umah.... So apa tgk jer... Mai lah kengkawan... tolong angkat barang.... Hehehe...
SAYOUNARA KAIKAN......

3 comments:

Linda_Shamsul said...

Salam..hehe..gelak jap ye la liza, tak de la tp mmg cantik kt situ..oh ni dah duk rumah baru la ni..kalau dkt blh kami tolonnng angkt barang..semoga semua bjln lancar....oggix tu tak leh nk komen la....

Sheikh & Family said...

lega... semenya dh settle... penat mak ooiiii...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)